Cégünkről

A Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. 1990-ben kezdte meg működését. Fő tevékenységünk a közúti- és reklámcélú táblák gyártása, kihelyezése, valamint ezek tartozékai és egyéb forgalomtechnikai berendezések forgalmazása.

Telephelyünk Vác keleti ipari övezetében helyezkedik el. A 2000 m2-es létesítményen fémmegmunkáló- és lakatosműhely, valamint  fóliázó és grafikai részleg működik. A gyártás teljes folyamatában a telephelyen belül zajlik az alaplemezek szabásától, a grafikai szerkesztésen, a nyomtatáson és szitázáson át a fóliázásig. Mi magunk készítjük a táblák – legyenek akár a legnagyobbak – tartószerkezetét is.

A Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. megalakulása óta folyamatosan és céltudatosan részt vesz, kiemelt szerepet játszik a közúti közlekedés biztonságos lebonyolódását elősegítő útirányjelzőtábla-rendszerek megalkotásában, illetve a hazai forgalomtechnikai szakma magas színvonalú teljesítményének biztosításában.

 

Társcégeinkkel karöltve, egymás tevékenységi körét kiegészítve mára a hazai forgalomtechnikai piac egyik legjelentősebb gyártó-, illetve szolgáltató csoportjává váltunk.

Magas minőség, gyorsaság, hatékonyság versenyképes árakon több mint két évtizede.